Υλικα
1κεσεδακι γιαουρτι
1 αυγο
1κουτ σοδα σκονη
λιγο αλατι
αλευρι φαρινα οσο παρει
Εκτελεση
Σε ενα μπωλ ριχνουμε το γιαουρτι και το αυγο
ανακατευουμε ριχνουμε τη σοδα το αλατι και
λιγο λιγο τη φαρινα μεχρι να δεσει η ζυμη μας
πλαθουμε σε μπαλακια και τα ανοιγουμε με τον πλαστη
γεμιζουμε αν θελουμε με κιμα σωταρισμενο με κρεμμυδι
και αλατοπιπερο
Με βραστη πατατα κομμενη και σωταρισμενη με κρεμμυδι
και αλατοπιπερο. Η αν θελουμε κανουμε το κλασικο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου