Κλασικες και αγαπημενες με αρωμα καλοκαιριου!!!

Υλικα
15-20 πιπεριες
2 μεγαλα κρεμμυδια τριμμενα
μισο ματσακι ανιθο ψιλοκομμενο
μισο ματσακι μαιντανο ψιλοκομμενο
2 φλυτζανακια του ελληνικου καφε ελαιολαδο
1 κυβο βοδινο
3 ποτηρια ρυζι καρολινα πλυμενο
1ποτηρι χυμο ντοματας (φρεσκο,ετοιμο,η πελτε)
Αλατι πιπερι
Ριχνουμε το ενα φλυτζανακι ελαιολαδο στην κατσαρολα
μολις ζεσταθει ριχνουμε 3 κουταλιες της σουπας τριμμενο
κρεμμυδι να σωταριστει και να βγαλει τα υγρα του.

15-20 πιπεριες
2 μεγαλα κρεμμυδια τριμμενα
μισο ματσακι ανιθο ψιλοκομμενο
μισο ματσακι μαιντανο ψιλοκομμενο
2 φλυτζανακια του ελληνικου καφε ελαιολαδο
1 κυβο βοδινο
3 ποτηρια ρυζι καρολινα πλυμενο
1ποτηρι χυμο ντοματας (φρεσκο,ετοιμο,η πελτε)
Αλατι πιπερι
Ριχνουμε το ενα φλυτζανακι ελαιολαδο στην κατσαρολα
μολις ζεσταθει ριχνουμε 3 κουταλιες της σουπας τριμμενο
κρεμμυδι να σωταριστει και να βγαλει τα υγρα του.

Ανακατευουμε να παει παντου κα μετα ριχνουμε το υπολοιπο
κρεμμυδι το πλυμενο ρυζι το ανιθο το μαιντανο και το χυμο
ντοματας


Ανακατευουμε ριχνουμε αλατι πιπερι και ενα κυβο
βοδινο η αν θελετε λαχανικων. Συμπληρωνετε ενα
ποτηρακι νερο και το αφηνετε σε χαμηλη φωτια να
σιγοβρασει και να τραβηξει τα υγρα. Ανακατευοντας
γιατι μπορει να κολλησει.

Αφηνουμε το μιγμα λιγο να κρυωσει ανακατευοντας το που και που
και γεμιζουμε της πιπεριες.
Λαδωνουμε τις πιπεριες με το υπολοιπο φλυτζανακι ελαιολαδο
με πινελο για να παει το λαδι παντου ριχνουμε αλατι και τριμμενη
φρυγανια ριχνουμε απο την γωνια του ταψιου 2ποτηρια νερο


ψηνουμε στο φουρνο στους 180 με 200 βαθμους αναλογα
τον φουρνο μεχρι να τραβηξουν οι πιπεριες το νερο και πιασουν
κρουστα

κρεμμυδι το πλυμενο ρυζι το ανιθο το μαιντανο και το χυμο
ντοματας


Ανακατευουμε ριχνουμε αλατι πιπερι και ενα κυβο
βοδινο η αν θελετε λαχανικων. Συμπληρωνετε ενα
ποτηρακι νερο και το αφηνετε σε χαμηλη φωτια να
σιγοβρασει και να τραβηξει τα υγρα. Ανακατευοντας
γιατι μπορει να κολλησει.

Αφηνουμε το μιγμα λιγο να κρυωσει ανακατευοντας το που και που
και γεμιζουμε της πιπεριες.

Λαδωνουμε τις πιπεριες με το υπολοιπο φλυτζανακι ελαιολαδο
με πινελο για να παει το λαδι παντου ριχνουμε αλατι και τριμμενη
φρυγανια ριχνουμε απο την γωνια του ταψιου 2ποτηρια νερο


ψηνουμε στο φουρνο στους 180 με 200 βαθμους αναλογα
τον φουρνο μεχρι να τραβηξουν οι πιπεριες το νερο και πιασουν
κρουστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου